Feldsalat har en frisk og saftig smag med et strejf af nødder. Hvis du bruger en dressing med nøddebaseret olie fremmer du endnu mere smagen. 

FELDSALAT MED PÆRE, RØDBEDE OG LINSER
2 personer

Ingredienser:
1 pose feldsalat (ca. 65 g) skyllet og klar til brug
150 g forkogte rødbeder
130 spiseklar grønne glinser, drænet vægt
1 pære
1 spsk jordnøddeolie eller valnøddeolie
1 spsk æblecidereddike
salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Fordel salaten ud over et fad.
  2. Skær rødbederne og pæreren i tern og fordel det over salaten.
  3. Dræn linserne for væske i en si og fordel dem over salaten.
  4. Bland olie og eddike og smag til til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten lige inden du serverer den.

Næringsindhold pr. person:
222 kcal
7 g protein
7,5 g fedt
28,5 g kulhydrat