Kikærter med deres lidt melet konsistens  har ikke lige frem været populære her hjemme blandt børnene, indtil jeg serverede dem som “kikærte chips”. Det er en god kilde til protein og de kan bruges som snack eller anvendes i salater. I denne udgave er der brugt paprika, men egentlig kan du vælge de krydderier, som du kan lide.

SPRØDE BAGTE KIKÆRTER
2 portioner

Ingredienser:
1 dåse kikærter (drænet vægt 249 g)
1½ spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen på 200 grader og gør en bageplade klar med bagepapir.
  2. Lad kikærterne dryppe godt af i en si og læg på på noget køkkenrulle.
  3. Bland olie og krydderier i en skål og bland kikærterne heri.
  4. Fordel kikærterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen 30-40 min. Vende dem flere gange undervejs.

Næringsindhold: