Bagte portobellosvampe med fyld smager overdådigt og findes i mange versioner. De fungerer godt som et indslag på tapas bordet, brunch buffeten eller som tilbehør til den dejlige sommer grillmad. Her kommer en version uden laktose og gluten og dermed også en kalorielet udgave. Så er der plads til et glas rosé i kalorieregnskabet!

FYLDTE PORTOBELLOSVAMPE
3 personer

Ingredienser:
6 portobellosvampe
1 løg, fint hakket
1 hvidløg
½ rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
1 spsk olivenolie
frisk rosmarin
salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Børst svampene rene. Skær stokkene fra og udhul forsigtigt svampene med en teske ved at fjerne de brune riller. Hak stokke og svampekød og gem det.
  2.  Placer svampene i en bradepande.
  3. Skær hvidløg, løg og peberfrugt i små tern. Svits løg, hvidløg og rosmarin i olie 1-2 minutter og tilsæt så peberfrugt og svampekød i yderligere 2 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel fyldet i svampene og bag på 200 grader i 15-20 minutter.
  5. Pynt med frisk rosmarin eller andre krydderurter.

Kalorier/næringsindhold: